Funderar du på att börja med ReFerm?

ReFerm är en kliniskt dokumenterad kostbehandling för IBS och ulcerös kolit, gjord på svensk havre och laktobaciller. ReFerm innehåller bland annat kortkedjade fettsyror som är tarmcellernas främsta näringskälla. I videon svarar Hans på de vanligaste frågorna om ReFerm.

Så fungerar ReFerm

Många hälsoproblem börjar i tarmen. Stress, dåliga kostvanor och upprepade antibiotikakurer kan påverka din hälsa negativt och i värsta fall orsaka inflammatoriska tarmsjukdomar och irritabel tjocktarm (IBS). För att förebygga och motverka detta behöver tarmen en stark slemhinna.

Tarmcellernas främsta näringskälla

Cellerna i tarmens slemhinna fungerar som en skyddande barriär som hindrar bakterier och mikroorganismer från att läcka ut i kroppen. Vid ReFerms patenterade tillverkningsprocess bildas kortkedjade fettsyror som är tarmcellernas främsta näringskälla och hjälper till att bygga och stärka tarmslemhinnan. Vid fermenteringen bildas också andra viktiga molekyler som kan ha en hämmande effekt på de inflammationsskapande mikroorganismerna. ReFerm innehåller även kostfiber och lactobaciller.

Så här dricker du ReFerm

ReFerm dricks på ”tom mage" - minst en timme innan frukost resp kvällsmat.  Häll drycken i ett stort glas och rör om lite innan du dricker. Vår rekommendation är att ta ReFerm två gånger om dagen i 3-6 månader beroende på dina symtom.

Många upplever symtomförändringar redan inom en till två veckor efter påbörjad kostbehandling. Detta kan dock variera.

ReFerm ska användas under medicinsk övervakning.

Ny kund? -30%

Startpaket ReFerm 14-pack

Spara 30% på din första order

ReFerm är ett komplement till din vanliga kost. Vi rekommenderar att du dricker två förpackningar om dagen.

395 kr* Ord. pris 595 kr

Prova ReFerm

VÄLKOMMEN
Caroline

TA LEDARSKAP ÖVER DIN TARMHÄLSA

I fjärde avsnittet av podcasten Magkänsla gästas vi av Leg psykoterapeut Susanne Jensen. Tillsammans diskuterar vi vad magkänslan faktiskt innebär, hur man tar ledarskap över sin tarmhälsa och vad yttre stress gör för kroppens inre landskap.
Podcasten görs av Caroline Lilja Olsson & Emilia Polster i samarbete med ReFerm.
Lyssna här!
[check-email]

Nyhetsbrev

Anmäl dig till ReFerms nyhetsbrev. Få tips om tarmhälsa och för nyheter om ReFerm direkt i din inkorg.