Postbiotika – ett nytt lovande sätt att behandla IBS

Oavsett om du lider av lindriga magproblem, svullen mage eller svår IBS kan du uppleva en positiv förändring med ReFerm. ReFerm minskar inflammation och ökar mångfalden i tarmfloran tack vare de mikrobiellt fermenterade näringsämnena från nästa generations probiotika.

Prova ett nytt sätt att behandla IBS

Få mer information om postbiotika

Hur kan ReFerm lindra din IBS?

De bästa är alltid att försöka lindra orsak och inte endast symtom. Med hjälp av kost, motion och avslappnande övningar kan du lindra dina symtom, men för att reducera orsaken till din IBS krävs andra insatser. Ny forskning visar att de symtom som uppkommer vid IBS orsakas av en kronisk låggradig inflammation i tarmen, liksom många andra folksjukdomar med utgångspunkt i tarmen. Vidare forskning visar även att symtom och orsak kan lindras samt att inflammationen kan reduceras genom postbiotika, som också kallas den nya generationens probiotika. ReFerm är en postbiotisk dryck gjord på fermenterad havre, som ger rätt näring till tarmfloran och särskilt till en tarm i obalans. Vid ReFerms patenterade tillverkningsprocess bildas kortkedjade fettsyror och andra metaboliter, som bland annat kan ha en hämmande effekt på de inflammationsskapande mikroorganismerna.

Genom att dricka ReFerm behandlar du orsaken till din IBS och inte bara symtomen, vilket ger dig kontroll över din tarmhälsa och lugnar din mage.

Låt oss introducera din nya dagliga vana

Upptäck hur ReFerm som visat lovande resultat i behandlingen av IBS och stärkandet av tarmfloran kan hjälpa dig också. Testa vårt rabatterade prova-på paket i 12 dagar.
Enligt studien hade de IBS-patienter som fick ReFerm en signifikant lägre genomsläpplighet via tarmbarriären än jämförelsegruppen som fick placebo.

Ditt första steg mot en lugnare mage

76% upplever förbättring inom en månad

 • “Efter daglig användning av referm sedan i höstas har mina magbesvär blivit så himla mycket bättre. Känner inte av uppblåstheten, buksmärta, illamående sedan en tid tillbaka. Ingen svullnad på eftermiddagen längre. Vilken lycka, tacksamhet.”
  - Susanne
 • ”Är mitt i min provperiod på två veckor och det verkar fungera. Vet inte hur jag ska beskriva det, men magen känns normal för första gången på länge, vilket är lovande.”
  - Leif
 • ”Jag har kämpat med mitt magproblem i 30år och Refermen är den första produkten som stabiliserar min mage.”
  - Mie
 • “Jag är så himla glad och nöjd 😁Så här bra i magen minns jag knappt när jag var senast.”
  - Margaret
 • ”Efter ca 2,5 mån behandling med ReFerm har jag upptäckt att jag plötsligt tål både vete och mjölk.”
  - Julia
 • ”Superbra. Är på andra månaden nu med ReFerm. Så normal jag kan bli.”
  - Agneta

ReFerms positiva egenskaper uppmärksammas av:

Vad gör ReFerm unik?

Tack vare ReFerms patenterade process bildas ett unikt koncentrat av kortkedjade fettsyror och andra näringsämnen som kan hjälpa till att hämma de mikroorganismer som orsakar inflammation i tarmen. Till skillnad från andra produkter på marknaden så innehåller ReFerm postbiotika, som kallas nästa generations probiotika, och är tillverkad på fermenterad svensk havre.

ReFerm reducerar och lindrar både orsak och symtom vid olika grader av kronisk inflammation, såsom vid bland annat IBS. Vid en obalanserad tarmflora räcker det inte att tillföra pro- eller prebiotika. Mikrobiella fermenteringsämnen, också kallat postbiotika, ger tarmen rätt näring som stärker tarmflora och tarmslemhinna, så att kroppens immunförsvar kan reduceras.

En ny studie från Linköpings Universitet har visat att ReFerm, ett superkoncentrerat postbiotikum, faktiskt gör stor skillnad för att stärka tarmslemhinnan hos personer med IBS.

Använd din rabatt Hur fungerar ReFerm?

Bidrar till förbättrad tarmhälsa

Patenterad tillverkningsprocess

Gjord på
svensk havre

[check-email]