Postbiotika – ett nytt lovande sätt att behandla IBS

Oavsett om du lider av lindriga magproblem, svullen mage eller svår IBS kan du uppleva en positiv förändring med ReFerm. ReFerm minskar inflammation och ökar mångfalden i tarmfloran tack vare de mikrobiellt fermenterade näringsämnena från nästa generations probiotika.

Prova ett nytt sätt att behandla IBS

Få mer information om postbiotika

Hur kan ReFerm lindra din IBS?

De bästa är alltid att försöka lindra orsak och inte endast symtom. Med hjälp av kost, motion och avslappnande övningar kan du lindra dina symtom, men för att reducera orsaken till din IBS krävs andra insatser. Ny forskning visar att de symtom som uppkommer vid IBS orsakas av en kronisk låggradig inflammation i tarmen, liksom många andra folksjukdomar med utgångspunkt i tarmen. Vidare forskning visar även att symtom och orsak kan lindras samt att inflammationen kan reduceras genom postbiotika, som också kallas den nya generationens probiotika. ReFerm är ett unikt postbiotikum framställt av fermenterad havre, som ger rätt näring till tarmfloran och särskilt till en tarm i obalans. Vid ReFerms patenterade tillverkningsprocess bildas kortkedjade fettsyror och andra metaboliter, som bland annat kan ha en hämmande effekt på de inflammationsskapande mikroorganismerna.

Genom att inta ReFerm behandlar du orsaken till din IBS och inte bara symtomen, vilket ger dig kontroll över din tarmhälsa och lugnar din mage.

Låt oss introducera din nya dagliga vana

Upptäck hur ReFerm som visat lovande resultat i behandlingen av IBS och stärkandet av tarmfloran kan hjälpa dig också. Kom igång med ReFerm Kapslar i låg dos och trappa upp dosen allt eftersom din mage känns och mår bättre.
Enligt studien hade de IBS-patienter som fick ReFerm en signifikant lägre genomsläpplighet via tarmbarriären än jämförelsegruppen som fick placebo.

Ditt första steg mot en lugnare mage

76% upplever förbättring inom en månad

 • “Efter daglig användning av referm sedan i höstas har mina magbesvär blivit så himla mycket bättre. Känner inte av uppblåstheten, buksmärta, illamående sedan en tid tillbaka. Ingen svullnad på eftermiddagen längre. Vilken lycka, tacksamhet.”
  - Susanne
 • ”Är mitt i min provperiod på två veckor och det verkar fungera. Vet inte hur jag ska beskriva det, men magen känns normal för första gången på länge, vilket är lovande.”
  - Leif
 • ”Jag har kämpat med mitt magproblem i 30år och Refermen är den första produkten som stabiliserar min mage.”
  - Mie
 • “Jag är så himla glad och nöjd 😁Så här bra i magen minns jag knappt när jag var senast.”
  - Margaret
 • ”Efter ca 2,5 mån behandling med ReFerm har jag upptäckt att jag plötsligt tål både vete och mjölk.”
  - Julia
 • ”Superbra. Är på andra månaden nu med ReFerm. Så normal jag kan bli.”
  - Agneta

ReFerms positiva egenskaper uppmärksammas av:

Vad gör ReFerm unik?

Istället för att bara tillföra nya bakterier, som har svårt att etablera sig och kanske inte ens är rätt för dig, ger ReFerm rätt näring till din befintliga tarmflora, så att den samarbetar med din kropp.

Genom att använda mjölksyrebakterien Lactobacillus plantarum 299v vid fermentering av vår patenterade havrekomposition skapas näringsämnen som är essentiella för att balansera din unika tarmflora, stärka tarmbarriären och ge förutsättningar för långsiktig hälsa.

Vårt mål är att din tarmflora ska nå en symbios med din kropp, där en sund livsstil tillsammans med hälsosam kost sedan kan bibehålla balansen enligt de Nordiska Näringsrekommendationerna. Med ReFerm får du hjälp att skapa de rätta förutsättningarna för din tarmflora istället för att endast dämpa de olika symtom som uppstått.

Kom igång med ReFerm Hur fungerar ReFerm?

Bidrar till förbättrad tarmhälsa

Patenterad tillverkningsprocess

Gjord på
svensk havre

[check-email]