Innehåll 2020-04-22T11:07:27+02:00

Innehåll

  • kortkedjade fettsyror, som ger energi till tarmcellerna
  • metaboliskt aktiva mjölksyrabakterier
  • kostfibrer inklusive betaglukaner
  • lecitin

Ingredienser:

Vatten, havremjöl, maltmjöl av korn, sojalecitin och mjölksyrabakteriekultur Lactobacillus plantarum 299v.

Mängd: 250 ml

ReFerm är producerat i Sverige på svensk havre. ReFerm är vegansk.

Näringsinnehåll per 100 ml

Energi240 kJ / 58 kcal
Fett1,0 g (varav 0.2 g mättade fettsyror)
Kolhydrater10,9 g (varav 4,9 g sockerarter)
Protein2,0 g (huvudsakligen från havre)
Salt0,04 g (varav natrium 15 mg)
VitaminerVit. K 0,1μg, Niacin (NE) 0,1 mg, Folsyra 2 μg, Biotin 0,3 μg, Vit. E (α -TE) 0,1 mg
MineralerNa 11 mg, Cl 9 mg, K 60 mg, Ca 10 mg, P 61 mg, Mg 20 mg, Fe 0,6 mg, Zn 0,5 mg, Cu 0,1 μg, I 7 μg, Mn 0,7 mg, Cr 0,3 μg, Mo 19 μg, F 0,8 mg.

Förvaring

Förpackningarna behöver inte kylas under själva frakten hem till dig. Efteråt bör du förvara dem i kylskåpet eller på en sval plats. ReFerm tål inte frysning så tänk på att inte placera förpackningarna alltför nära kylplattan som sitter längst in i kylskåpet. Tål inte heller temperatur över 35 grader C.

ReFerm är en fermenterad (jäst) produkt och fermenteringen fortsätter i förpackningen efter tillverkningen. ReFerm kan därför få en annan konsistens och syrligheten kan variera från en förpackning till en annan. Skillnaderna påverkar dock inte effekten.

Öppnad förpackning:

Förvaras i max 24 timmar i kylskåp