Kom igång med ReFerm

Det glädjer oss att du tagit ditt första steg mot en mer välmående mage. Allas tarmflora är olika och första tiden med ReFerm kan variera från person till person. Därför har vi samlat allt du behöver veta om ReFerm på ett ställe.

Om du inte hittar svaren du söker är du alltid välkommen att kontakta oss

Så här kommer du igång med ReFerm

Blanda innehållet från en påse ReFerm med cirka 2,5 dl vatten och skaka kraftigt för att undvika klumpar. En shaker rekommenderas för en jämn blandning.

En full dos ReFerm motsvarar en hel påse (35 gram) per dag. Om du är känslig eller vill ta det försiktigt, börja med en mindre mängd. Blanda en halv påse med 1,25 dl vatten och fördela intaget över dagen. Om det känns bra kan du gradvis öka till en hel påse.

Om du vill ha en ännu mer skonsam start eller upplever nya symtom, överväg att använda denna metod.

Få 100 kr rabatt på dina två nästa köp! 🎁

Att investera i hälsan tar tid, men är utan tvekan värt i längden. För att hjälpa dig längs med vägen, vill vi ge dig en rabattkod så att du får 100 kr rabatt på dina två nästa köp.

Koden har ingen tidsbegränsning och du kan ange den direkt i kassan nästa gång du beställer.
(Koden gäller två gånger)

Rabattkod: referm100

Använd din rabatt

Har du ej köpt tidigare? Klicka här!

Tips!

Du kan stötta din hälsoresa genom att komplettera ReFerm med hälsosamma vanor under tiden som tarmen stärks, då till exempel stress ger symtomförstärkning. I Maghjälpen delar vi med oss av våra bästa tips och råd på saker som du kan göra för att lindra dina magbesvär; hur du kan minska stressen, recept på sund mat och mycket mer.

Har du några frågor? Hör av dig till oss!

 

Skriv till oss i chatten

[check-email]