Svårt för den fermenterade smaken?

Vi kan förstå att den fermenterade smaken som ReFerm har inte är för alla, och den beror helt enkelt på att vi vill undvika onödiga tillsatsämnen som magen ogillar.

Här delar vi tips för att göra smaken godare – de flesta vänjer sig snabbt!

Inga onödiga tillsatser

ReFerm har en lätt syrlig smak som naturligt förekommer vid fermenteringen. För att ReFerm ska kunna ge så bra effekt som möjligt har vi valt att undvika onödiga tillsatsämnen, som kan påverka magen negativt. Det innebär en naturlig smak som de flesta vänjer sig vid snabbt för att magen ska må bra.

Vårt bästa tips:

Gör så här om du är ovan vid den fermenterade smaken: Blanda i 1-2 matskedar koncentrerad, sockerfri saft, vilket brukar ta udden av smaken. Prova gärna med svartvinbärssaft eller nypon som också har en syrligare smak.

Gör så här om du har svårt för konsistensen: Låt ReFerm stå ett ett par minuter efter du skakat eller blandat den. Då löses det sista pulvret upp och du får en slätare dryck. Du kan också blanda den på kvällen och förvara i kylskåp för att sen dricka på morgonen. Detta ger en något fylligare dryck.

Hört från andra som dricker ReFerm

Det tog ett litet tag att vänja mig vid den fermenterade smaken. Efter ett tag lärde jag mig att att gilla den, med tanke på att magen blev bättre och bättre.

Tommy

[check-email]