Dietist med passion för tarmhälsa

Tarmhälsa

Emilia Polster är dietist och har en Bachelor in Nutrition and Health från Köpenhamn och har sedan nio år arbetat som konsult/kostrådgivare både i Danmark och som egenföretagare. Idag jobbar hon på Palmer Friskvård, en klinik i Malmö, där hon tar emot klienter för kostrådgivning och konsulterar även kunder hos oss på Nordic Rebalance. Emilia Polster har en vidareutbildning inom IBS och kostbehandlingen FODMAP och möter till vardags klienter med diagnosen IBS och andra magbesvär.

Forskningen om hur vår tarmflora påverkar vår hälsa har ökat avsevärt de senaste åren. Därmed ökar också kunskapen om vad som kan göras för att stärka tarmhälsan för ett bättre välmående. Idag möter jag fler och fler personer, som söker för olika magbesvär. Jag är väldigt glad för att jag i många fall kan hjälpa dem att komma tillrätta med sina problem med en förändrad kosthållning, säger Emilia Polster.

Många lider i det tysta över olika typer av magproblem. För en del har det blivit det normala i vardagen. Många är inte ens medvetna om hur deras livsstil tänjer på kroppens resurser.

Att öka medvetenheten och förebygga sjukdomar är minst lika viktigt som att minska symtom och stärka tarmen för bättre hälsa. Många vet inte ens om att tarmen har en central roll i vårt välmående, understryker Emilia Polster.

Vill du också boka individuell rådgivning? Klicka då här.

Vi på Nordic Rebalance och Palmer Friskvård har ett samarbete med det gemensamma intresset och målet att hjälpa människor till bättre hälsa genom ett holistiskt synsätt. Följ oss gärna på Facebook: Magkänsla by Nordic Rebalance. Här får du tips och kan ställa frågor och skriva kommentarer.

 

Emilia Polster
Dietist på Palmer Friskvård

[check-email]

Nyhetsbrev

Anmäl dig till ReFerms nyhetsbrev.Få tips om tarmhälsa och för nyheter om ReFerm direkt i din inkorg.