“Jag drack ReFerm för att få tillbaka min energi”

Tarmhälsa

Under våren 2021 började jag få problem med en visdomstand. Efter upprepade besök hos tandläkaren slutade det med en antibiotikakur för att bli av med inflammationen. Jag vet sedan tidigare om att antibiotika kan slå ut tarmfloran och var faktiskt lite orolig över hur det skulle påverka mig. I kombination med en intensiv period på jobbet kände jag hur ett negativt stresspåslag smög sig på och energin försvann helt. Vanligtvis när det är mycket på jobbet ser jag till att prioritera mina promenader och sömn för att ladda batterierna, men den här gången räckte det inte till. Ofta brukar man säga att man ska fylla på med bra bakterier, probiotika, men jag vet också att de mest bara gör gott under den tiden som de passerar tarmen. Jag ville prova något mer långsiktigt.

Jag blev rekommenderad att testa ReFerm som ett tillskott till min vanliga kost för att stärka tarmhälsan. Till en början var jag skeptisk då jag inte hade hört talas om kortkedjade fettsyror innan. Jag fick också uppfattningen om att ReFerm bara är för dem med ont i magen. Trots det bestämde jag mig för att undersöka produkten närmare och hittade då otroligt mycket fakta om hur tarmhälsan kan påverka ens allmänna mående. Det var intressant att läsa hur viktigt det är att fylla på med både kostfiber och kortkedjade fettsyror för att stärka tarmen. Jag blev nyfiken och beställde hem ett startpaket för att testa själv.

Dag 1 till 7

Rent krasst så var jag fortfarande skeptisk ett par dagar in i kostbehandlingen. Jag hade dock bestämt mig för att dricka ReFerm i två veckor, för att se om jag kunde känna någon märkbar skillnad, så jag fortsatte som planerat. För att inte justera mina rutiner allt för mycket valde jag att dricka min ReFerm efter att jag gått min dagliga morgonpromenad. Det tog ett par dagar att vänja sig vid smaken som först kändes något frän men upplägget passade mig perfekt.

För att följa min utveckling valde jag att dagligen registrera hur magen kändes i My ReFerm för att tydligt se om det kunde göra någon skillnad för mig. Kurvan i appen pekade åt rätt håll, men eftersom jag inte hade några större magbesvär lade jag inte så stor vikt vid den. Jag kunde däremot konstatera att jag redan en vecka in kände mig riktigt bra i magen och gick på toaletten på ett mer regelbundet sätt.

 

“Efter två veckor med ReFerm kände jag mig i ännu bättre form och med betydligt mer energi i kroppen.”

 

Två veckor med ReFerm

Efter två veckor med ReFerm kände jag mig i ännu bättre form och med betydligt mer energi i kroppen. Jag är övertygad om att jag med jämna mellanrum kommer dricka ReFerm i perioder som kräver mer återhämtning och energi för att fylla på med nyttiga näringsämnen till tarmen. Det i kombination med powerwalks varje morgon. Jag kommer dessutom försöka lära mig mer om tarmen och vad som krävs för att hålla den i trim framöver.

[check-email]

Nyhetsbrev

Anmäl dig till ReFerms nyhetsbrev.Få tips om tarmhälsa och för nyheter om ReFerm direkt i din inkorg.