För att kunna baka med surdeg så behöver du starta en surdeg. Sedan gäller det att ta hand om sin surdeg, så du kan använda den i lång tid framöver. Den här receptet på surdegsgrund består...
Läs mer
Här hittar du ett recept på fiberrika surdegsfrallor bakade med dinkelmjöl. Ingredienser: 200 g vetemjöl special 200 g siktat dinkelmjöl 300 g vatten 1/2 msk salt 80 g surdeg ...
Vill man börja med fermentering är mjölksyrning av grönsaker en bra början och närmare bestämt surkål. Dessutom är det toppen för din tarmhälsa och även miljösmart. Visste du att vitkål...
Här hittar du recept till frukost och mellanmål med högt fiber- och näringsinnehåll. Har du känslig mage gör du bäst i att börja med recepten med snälla fiber. Macka med avokado och pumpafrön ...
Vår dietist Emilia Polster har tagit fram ett antal olika recept som lämpar sig som både lunch och middag. Recepten är enkla att göra och har fokus på snälla fiber. Vet du med dig att du har...
Här har vi samlat ett antal recept som är framtagna av dietist som lämpar sig som både frukost och mellanmål. Recepten är enkla att göra och har fokus på snälla fiber. Vet du med dig att du...
Kortkedjade fettsyror har en stor betydelse för vår tarmhälsa. För att tarmslemhinnan ska kunna bygga en robust barriär som hindrar bakterier och andra mikroorganismer att ta sig ut i kroppen behöver...
Högtider kan vara svåra att kombinera med magbesvär. Vi vill att även du med till exempel IBS ska kunna njuta av mat i gott sällskap av vänner och familj. Därför har vår dietist tagit fram...
Logga in på min ReFerm-sida
Användarnamn eller e-post *Obligatoriskt
Lösenord *Obligatoriskt
Kom ihåg mig Logga in
Glömt ditt lösenord?
Jag godkänner ReFerms integritetspolicy för behandling av personuppgifter.